Hai sa ne cunoastem!

Dane Bogdan George

Născut în anul 1990 în București
Încă de mic am avut înclinații către muzică și asta o dovedeam prin faptul că simțeam ritmul și distingem sunetele pieselor.
La vârsta de 9 ani în școala primară profesoara de educație muzicală a văzut un posibil potențial și mi-a recomandat să merg mai departe la o școală de profil, iar la vârsta de 13 ani am urmat cursuri de percuție, pian și teorie muzicală la Școala Populară de Arte Plastice și Muzică și tot în același an am și cantat prima data la o nuntă unde erau invitați părinți mei.
La petreceri am început să cânt pe la 16 ani și de atunci până în prezent am acumulat un bagaj de cântece specifice unor astfel de evenimente.
Până în 2016 am cantat cu mulți colegi de breaslă și am hotărât să pun bazele unei formații pe care am numit-o după numele meu “Dane Bogdan Live Band”

Florea (Bragadireanu) Ioana Catalina

M-am nascut pe 03.09.1996 in Bucuresti . Desi nu provin dintr-o familie de muzicanti , parintii mei cunosc arta sub alte forme, tatal meu fiind pictor iar mama mea scriitoare, am fost sustinuta de mica in acest parcurs muzical minunat . In anul 2002 am intrat in corul de copii Do Re Mi , iar acesta a reprezentat primul contact cu publicul si scena , participand la numeroase festivaluri. In anul 2011 am fost admisa la Colegiul National de Arte ” Dinu Lipatti ” din Bucuresti , sectia Canto Clasic, pe care l-am si absolvit in anul 2015 . Tot anul 2015 a insemnat ceva mai mult pentru ca am avut debutul intr-un rol ( Mama Roza) dintr-o opereta romaneasca ” Lasati-ma sa cant!” pe scena Studioului de Opera a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti . Acelasi an a venit si cu admiterea la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti ,Facultatea de Compozitie Muzicala si Pedagogie Muzicala, sectia Pedagogie Muzicala .
Am absolvit in anul 2018 .
In ceea ce priveste evenimentele, acestea fac parte din viata mea inca de la 14 ani, atunci am inceput cantand doar muzica usoara. Intre timp, am abordat si alte genuri muzicale. Colaborarile mele au fost numeroase si diverse , insa din 2020 am decis ca Dane Bogdan Live Band este ceea ce am nevoie.

Ciucur Bogdan Daniel

Născut in anul 1980 în Havârna – Botoșani, provenind dintr-o familie de muzicanți am început să cânt de la vârsta de 5 ani, la 7 ani am urmat cursuri de pian la Suceava, la vârsta de 8 ani am început sa când la nunți alături de tatăl meu, in anul 1994 am urmat liceul de Artă “Ștefan Luchian” – pian, în anul 2000 am venit la București unde am continuat cu muzica iar din anul 2017 am început să cânt alături de formația Dane Bogdan Live Band.

Neagu Nicolae Cristian

Nascut in anul 2003 în BUCUREȘTI Neprovenind dintr-o familie de muzicanți ,am inceput sa cânt de la vârsta de 7 ani , la 8 ani am urmat cursuri de vioara in Bucuresti la scoala George Enescu , la 12 ani am inceput sa cânt la nunți , urmând ca in 2019 să cânt alaturi de Dane Bogdan Live Band

Morogan Alexandru Robert

Născut in 02.07.1990, in București. Am crescut la țara in comuna Berceni (Ilfov), provin dintr-o familie modesta care a îndrăgit muzica populară și lăutărească; tatăl meu a cântat cu chitara bas și cu vocea iar eu moștenind talentul de la el, am cochetat cu muzica de pe la 5-6 ani îndrăgostin-du-ma mai târziu de acordeon. Am studiat la maestrul Marian Trandafir. Colaborarea cu Dane Bogdan este din copilărie iar cu ceilalți colegi ne-am cunoscut pe parcurs.